Lördag

Idag har jag varit hemma hos farmor med brorsan och farsan. Vi hjälpte henne att förbereda trädgården inför vintern. Vi krattade, bar trädgårdsmöbler, drog upp gamla blommor och jag blåste även löv från gräsmattan med en lövblåsare. Jag tröttnade ganska snabbt, så då lät jag brorsan ha lite kul. Var dödstrött närvi kom hem.
Missy har fått mask i magen så vi köpte medicin åt henne. När vi kom satte jag mig med henne i knät och försökte tvinga i henne tabletten. Hon hatar när vi gör så mot henne och man brukar få sitta med henne i knäet i flera timmar. Hon är expert på att luras. om man har suttit med henne i typ 40 minuter och tror att hon har svalt den och släpper henne. Då rusar hon iväg som en blixt och det enda hon lämnar efter sig är en fuktig tablett-bit. Jag satt med henne två gånger efter att hon rymt en gång. Efter andra gången började hon tugga fradga. Jag gav upp sen. När mamma vaknade så försökte hon också utan resultat. Får försöka igen imorron.

Det var så här jag såg ut i skolan igår. Andrea hade vampyrtänder.

Nu är det äntligen höstlov!

Vi ska ta hand om Filip och Adam på måndag och så ska vi åka och hälsa på Emil och Fanny i veckan. För mer information om mina kusiner i Huddinge besök: www.vampireloveeer.blogg.se
Det är min förra blogg och där kan det finnas lite rolig info om lite annat.
Men nu tillbaka till höstlovet. Det är så skönt attinte ha nån skola på en vecka!


Det var allt för idag/kväll/natt kommentera gärna.
Puss o kram!

zzzzz

Blev lite sent idag och jag är ganska säker på att jag kommer kollapsa snart. okej, kanske inte kollapsa men jag är väldigt trött så jag ska berätta om min sista dag innan höstlovet imorrn.
ses då

This is halloween, everybody make scream.

Nu är det snart dags för halloween! Men eftersom det är på måndag och vi har lov då(!) så kommer Andrea och jag att klä ut mig imorrn. Vad viär får ni se imorron.

2011-10-24

idag har jag pluggat med andrea hemma hos mig. efter att hon stack så fortsatte jag plugga. sen pratade jag med elli på skype. nu är det dags för sängen.

Sushi!

Som ni vet var jag i Västerås och shoppade igår. När vi kom dit så åt vi Sushi.
Sedan lite allmän shopping,
penna: akademibokhandeln; 29kr.
tröja: gina tricot; 50 kr. (rabbatkupong, originalpris 199 kr.)
Avslutas med fika,



På kvällen kom 3/4 av Petterssons på middag. Vi tittade på Pirates of the Carribean 1.

Idag kom kusinerna på besök. Vi spelade fia och åt nybakad äppelpaj. Mmmmm.

Nu är det snart halloween! För att fira denna händelse så har jag bytt profilbild på facebook.


Ses imorn!

Det är dags för fredags mys. Om det så är det sista jag gör.

Dags för fredagsmys med kissen och Camelot.
Am I a dork or what??
Men imorrn hade jag tänkt åka in till Västerås med bästaste Andrea.
Säker på att vi kommer få jätte-kul.

Puss!!

La familia!

Nu har the family kommit hem. Mamma kom hem först. Hon kom vid tio i morse. Pappa och simon kom för bara en liten stund sedan. De har alla haft det jättebra.
De hade med sig presenter till mig.
Av mamma fick jag:
En ursnygg prada-väska.
Och även:
En supercool D&G T-shirt med nät istället för rygg.

Och en supersöt elefant-nyckelring!
Älskar dig mamma!!
Av pappa och Simon fick jag:

Coolt!
Skönt att ha er hemma igen!


Different...

En annorlunda helg den här veckan. I måndags så åkte mamma med farmor till Thailand. Ni kanske inte visste det men den 15:de december förra året så gick min styvfarfar bort. Han fick en hjärtattack när han simmade med en kompis utanför Thailands kust. Farmor samlade ihop pengar till ett sjukhus där nere under hans begravning och ville nu åka dit för att lämna över pengarna personligen. Hon ville även åka till ön där Olov avled. Farmor ville gärna ha med sig pappa, men han hade redan bestämt med lillbrorsan att åka till London. Då frågade hon mamma istället. De kommer hem på tisdag kväll. pappa och Simon åkte som sagt till London igår morse. Pappa åkte nämligen dit med mig för fyra år sen för att förbättra min engelska. Nu var det lillgrabbens tur. de skulle gå på en massa fotbollsmather och grejer. de kommer hem på tisdag eftermiddag.
Det här betyder att jag skulle vara själv hemma i nästan fyra dygn. Då bor jag hos bästaste Johannis! Jag kom hit i fredags kväll och går hem efter skolan på tisdag. Vi har haft det världsbäst! I fredags så moffa vi chips framför tv:n och robinson. igår så lekte vi med lilltjejen och bara slappade. typ samma idag. har nyligen tittat på några avsnitt av Landet brunsås med familjen Schüttler och ska snart sova. Imorn är det skola. suck. Jag går hem varje dag för att mata katterna som bor själva hemma nu.
Bestest buds 4ever!!!

Ännu en helg gången

Måndag igen. Jippi. hänt mycket den här helgen och har vart för trött för att lägga in.
i fredags hade jag sleepover med andrea hemma hos henne. vi åt chips, ben & jerry's, och bubblade i hennes yakuzzi. vi hade också båda två en plötslig lust att titta på barnfilm så vi tittade på tre barnfilmer plus 'life of Brian.'
Vi hade jättekul och var uppe och tittade på film halva natten.
I lördags så var jag uppe och klättrade i Stockholm. det var kul. det pågick en tävling samtidigt och några kompisar från klubben var med. det gick riktigt bra för dom.
Efter det åkte jag o pappa till barkaby för att shoppa. Hittade inga kläder jag gillade, men köpte i alla fall Pirates of the Carribean 4.
Har tittat på den en gång och den var riktigt bra, men saknar Bloom och Knightley.
Igår skulle min lilla busunge till kusin ha gympauppvisning och jag och Emma passade på att shoppa lite:
och även nån sorts pälspuffar att ha på de nya skorna.
Idag har jag inte gjort nåt speciellt utom att plugga och lite annat.
Nu ska jag snart gå och lägga mig med min sötnos.
Godnatt

omfg!!!

Det har kommit ännu en trailer för vår efterlängtade film,

A wedding awaits:
Meet the Denali-coven:
(Esme) Irina, Tanya and Kate.
Carmen and Elezear
Some Jacob-problem:
And of course the honeymoon:
Enjoy!!
Twilight Saga Breaking Dawn Trailer 2 In HD Official 2011 (Kristen Stewart, Robert Pattinson)

pluggis

Uttråkad. Läser lite ur engelska-boken och ska snart börja matte. Imorn är det skolfotografering. Har varit jätteful de seanste två åren och nu ska det bli ändring på det.
Önska mig lycka till.

hej

Sitter nu och kollar på Gustafsson 3 tr. med la familia. Samtidigt hjälper man farsgubben med att fixa Wordfeud.
Var i Västerås city och shoppade med morsan idag. Köpte ett par Jeans från Gina, Lite akneprodukter från apoteket och födelsedagspresent till Andrea. Men mitt favorit-köp är nog mina nya skor.
399:- från Dinsko
Vi var också på en resturang med jätte-dålig service. Kommer inte riktigt ihåg vad den hette men den var inte särskilt bra. först väntade vi (ensamma) på att bli insläppta i resturangen. Sen gick vi in efter ungefär tio minuter utan att bry oss om att vänta längre. Vi gick till kassan och sa att vi hade väntat jätte-länge och de bara sa: Jaha...
Vi satte oss vid ett bord och bestämde vad vi ville ha. sen satt vi där i dryga 20 min. sen gick vi till McDonald's istället.
Får se om vi går dit igen men tror inte det.
Ses när vi ses <3

RSS 2.0