Catch up!

Har inte skrivit så mycket på sistone, har inte hänt så mycket men ska försöka upplysa om vad som hänt.
  • I onsdags var det skoljogg. Det innebär att hela högstadiet+6:orna (låg+mellanstadiet åker en annan dag.) på tegelviken åker till friidrottsanläggningen vid ekängen och utövar olika friidrottsaktiviteter. Jag har hatat det så länge jag kan minnas. Varje år hålls det också fyra stafetter mellan de tre olika spåren, sundet, byn och viken. jag går i byn. innan stafetten så tar man ut de fyra personer från varje spår till de olika stafetterna. först springer tjejerna i 6-7:an, sen springer killarna i 6-7:an. när de har sprungits så springer först tjejerna i 8-9:an och sen killarna i 8-9:an. det är de snabbaste som springer. det blev vissa komplikationer när de fyra snabbaste i vår klass backade ur av olika skäl. till slut var jag en av de som sprang. det gick inte så bra för byn i år, men vi är stolta över våra tjejer i 6-7:an som vann. våra andra lag förlorade. det heter skoljoggen för att vi avslutar med att jogga fem kilometer. men jag som många andra gick. :P

  • På torsdagsmorgonen mådde jag inte bra men gick till skolan vilket fall. de flesta var lite sjuka den dan och det kändes som om det knappt var någon som inte snorade och hostade. jag började må sämre och gick hem på lunchen. när jag vaknade på fredagen hade nån snott min röst och när jag försökte prata så kom det bara fram väsanden och viskningar. har varit sjuk sen dess och hostar regelbundet. är hemma imorn också ochvet inte riktigt när jag kommer tillbaka till skolan. Idag har vaknade jag med frukost på sängen av brorsan och tittade sedan med honom och mamma på hp1.
  • Vad annat beträffar så har farsgubben åkt till sydamerika de kommande två veckorna. vet inte riktigt vad jag tycker om det men kommer nog på nåt. Vampire Diaries säsong 3 kom till USA i torsdags och kommer snart till Sverige! datumet är dock fortfarande bestämt. Jag har också blivit helt besatt av facebook-spelet Paradise life. Så om ni är intresserade av att bli mina grannar. Säg bara till.

Simon

Idag fyller Min lillebror 11 år och han fick en basketboll av mig. Han fick även en bok: percy jackson..., en kopp med en bild på honom och hans namn på, en basketkorg och även ett wii-spel: supermario bros. som han och kusinerna har suttit och spelat hela eftermiddagen. Han fick fler presenter men de fick han på släktkalaset på eftermiddagen.
Brorsan och jag innan den hemska dagen då Simon fick för sig att han inte behövde avguda mig :(

Sent inlägg

(Två dagar sent inlägg.) Idag är det Emmas födelsedag. Hon fyller 13 år. Vi var där idag och jag hade köpt ett armband åt henne.
Emma 13 år

Sjuk

Sjuk idag. Mår dåligt idag och är hemma.
Igår var jag på stan och köpte presenter till Emma och Simon, vad jag köpte kan jag tyvärr inte berätta med riska att någon av de läser det här.
åt detta till fika på caféet i 21:an igår.

RSS 2.0